Iskustvo korištenja Clean Forte

"Dugo sam sanjala da posjetim zemlje jugoistočne Azije. Ne samo da putujem na Tajland, već da živim u različitim zemljama, prožet duhom druge kulture, bolje upoznam njihovu tradiciju, kuhinju i religiju. Moj suprug dijeli moj san. Vrijedni smoradili na svojim poslovima, uzeli karte u kasnu jesen i odletjeli dva mjeseca na put.

Upao sam u bajku

Alina i njezin suprug jeli su sirove plodove mora i zarazili se parazitima

Reći da me ovaj svijet zapanjio znači ne reći ništa. Drugi ljudi, klima, priroda, tradicija, hrana - sve je bilo kao na drugom planetu. Tijekom prvih dana putovanja dobio sam toliko nevjerojatnih emocija koje šest mjeseci nisam dobio kod kuće. Prvo mjesto gdje smo stigli bio je grad Kuala Lumpur, glavni grad Malezije. Naravno, i ranije sam posjećivao azijske zemlje, ali ovdje je sve bilo drugačije.

Oduševila me azijska kuhinja i stav prema hrani. Čini mi se da na nijednom gastronomskom festivalu nisam vidio toliko hrane kao ovdje, a broj jela od ribe i morskih plodova bilo je nemoguće izbrojati. Ovo je prvi put da sam vidio tako neobična morska bića koja su se mogla jesti, a mnoga su se jela i sirova.

Zaraženi ukusnim plodovima mora

Tijekom svoja dva tjedna tamo sam probao sva morska bića, desetke sushi sorti, nevjerojatne sorte ribe i puno stvari kojih se nisam ni sjećao. Mnoge su delicije bile svježe ulovljene i jedene sirove, ali nisam imao pojma kamo bi ovo moglo dovesti.

Nastavili smo duž rute, ali usput se nisam osjećao dobro. Slabost, vrtoglavica, uznemirena stolica i gubitak apetita pratili su me nekoliko dana. Moj suprug također je počeo doživljavati slične manifestacije, a mi smo shvatili da se radi o infekciji koja se prenosi hranom. Pronašli smo naše sunarodnjake kako zimuju na tim mjestima i obratili im se za pomoć. Nismo imali zdravstveno osiguranje, nismo znali ni koji lijek kupiti. Prihvaćeni smo kao obitelj, pitani za zdravlje, a novi prijatelji su s povjerenjem rekli da su to crvi.

Rekli su da nikada ne jedu sirovu morsku hranu na ulici, kupuju ih samo za kuću, pre jelo prelijevaju kipućom vodom i onda jedu. Da bi izbjegli kontaminaciju, mještani dodatno konzumiraju wasabi, đumbir i začine u velikim količinama, ali za druge je kulture takva hrana previše začinjena i jednostavno ju je nemoguće jesti iz navike.

Naši novi prijatelji uzeli su zalihu svojih lijekova i ponudili nam profesionalni pripravak protiv parazita Clean Forte. Dali su nam 2 pakiranja, rekli su nam kako koristiti lijek da se što prije riješimo crva. Dečki su dodali da ovaj lijek uvijek nose sa sobom na putovanjima i obavezno ga piju ovdje za prevenciju.

Alina se riješila nametnika s Clean Forteom i oni su nastavili put

Čiste kapljice Forte pomogle su mi da se osjećam dobro za 4 dana

Isti dan počeli smo uzimati Clean Forte. Dva dana kasnije osjetila sam olakšanje, a i moj suprug. Imao sam želudac, ali nakon jednog dana to je nestalo. Mogu reći da sam se petog dana osjećao lagano i dobro, apetit i san su mi se normalizirali.

Koristio sam proizvod do kraja, bilo mi je dovoljno samo tri tjedna. Moj muž je također popravio svoje zdravlje i nastavili smo put. Doživjeli smo tako neobično iskustvo korištenja Clean Fortea. Razmijenili smo kontakte s našim novim prijateljima i zahvalili im što su nam toliko pomogli. Sad ću uvijek imati bocu Clean Forte kapi u svom putnom kompletu, a jesti ću sirovu ribu samo u dobrom restoranu i obilno je posuti začinima. "

Alina, Tampere.