Recenzije o Clean Forte

 • Ana
  Zarazio sam se crvima, a da to nisam znao, kako se kasnije pokazalo, od mog psa. Za liječenje sam odabrao Clean Forte - razumijem bilje i znam da kompleks biljaka koji koriste može ubiti sve parazite. Izliječio sam se od bolesti u dva tjedna. To je izvrstan lijek i potpuno siguran.
  Clean Forte
 • Maja
  Clean Forte je obavezna stavka u mom ormariću s lijekovima. Toliko mi je puta pomogao! Pijem ga za profilaksu, također dobivam ovaj lijek i trbuh mi bolje radi. Trudim se da ih nabavim unaprijed - kad vidim da ima zaliha, uzmem dva paketa. Ako imate sreće da kupujete u pola cijene, onda možemo reći da je druga poklon. Dobar proizvod i cijena.
  Clean Forte
 • Maja
  Jednog dana nakon ljetne sezone osjetio sam neobičan svrbež u zadnjici. Bilo je nemoguće! Kao rezultat toga, ispostavilo se da imam crve i da sam zarazio cijelu obitelj! Odmah sam naručio 5 boca Clean Fortea - liječili smo se odjednom. Sve je dobro završilo, brzo smo pobijedili parazite zahvaljujući kapljicama Clean Forte. Svrab je također nestao.
  Clean Forte
 • Ivana
  Moja baka mi je savjetovala da s vremena na vrijeme koristim Clean Forte. Izvrsna je poznavateljica tradicionalne medicine, bivša botaničarka, kaže da ove kapi sadrže sve što je potrebno kako bi tijelo uvijek bilo čisto. Ne znam jesam li imao parazite ili nisam, ali nakon nanošenja kapi osjećam se puno bolje nego prije.
  Clean Forte
 • Zoran
  Lako se zaraziti crvima, ali može biti vrlo teško oporaviti se od njih. Koliko sam ih probala prije nego što sam čula za Clean Forte kapi! Ni vrlo skupi lijekovi nisu me mogli u potpunosti riješiti parazita. Kapi Clean Forte pomogle su mi da izliječim rijetku parazitsku bolest u tri tjedna korištenja. Hvala vam puno!
  Clean Forte
Korisnička ocijena Clean Forte
4.7
27