Upute za korištenje Clean Forte

Clean Forte profesionalni je preparat protiv parazita koji se u kratkom vremenu može riješiti svih vrsta parazita. Prirodne komponente koje čine Clean Forte ubijaju sve vrste bakterija, gljivica, parazita. Sustavna uporaba lijeka pomoći će spriječiti razvoj parazitskih i gljivičnih bolesti i izliječiti postojeće bolesti.

Indikacije za upotrebu Clean Fortea

Kapi Clean Forte stvorene su na bazi prirodnih sastojaka, sadrže samo ljekovite biljke. Alat se može koristiti i za prevenciju i za liječenje gljivičnih bolesti. Lijek se preporučuje koristiti u sljedećim slučajevima:

Koristite Clean Forte u kontaktu s kućnim ljubimcima
  • dijagnosticirao gljivične i parazitske infekcije;
  • sumnja na pojavu parazita;
  • poremećaji u radu gastrointestinalnog trakta, slabost, nesanica, oslabljeni apetit, alergijske reakcije;
  • prijetnja infekcijom, kontakt s nositeljima bolesti, uključujući kućne ljubimce;
  • jesti meso i ribu bez toplinske obrade, kao i neoprano povrće i voće;
  • kao prevencija parazitskih, gljivičnih i bakterijskih bolesti.

Clean Forte kapi pomoći će vam da očistite svoje tijelo i zaštitite vas od infekcije. Proizvod mogu koristiti osobe bilo koje dobi, prirodni sastav ne uzrokuje nuspojave i alergijske reakcije.

Kako koristiti Clean Forte

Kapljice Clean Forte treba koristiti jednom dnevno natašte. Odmjerite 20 kapi i umiješajte ih u čašu s 200 ml vode. Pijte 30 minuta prije doručka. Tijek liječenja je 21 dan. Kao preventivna mjera preporučuje se korištenje lijeka 2 puta godišnje.

Za više informacija o upotrebi proizvoda, pogledajte uputu koja se nalazi u svakom pakiranju lijeka. Čuvati u hladnjaku, ne izlagati izravnoj sunčevoj svjetlosti. Nemojte davati proizvod djeci mlađoj od 3 godine.

Kontraindikacije i nuspojave

Proizvod nema kontraindikacija, nije potrebna konzultacija liječnika prije upotrebe proizvoda. U slučaju individualne netolerancije na pojedine komponente lijeka, preporučuje se oprez i praćenje tjelesne reakcije. Proizvod može uzrokovati manju reakciju želučanog poremećaja. Nakon nekoliko primjena, tijelo se u pravilu prilagođava i takvi se učinci više ne javljaju.

Profesionalni pripravak protiv parazita Clean Forte prodaje se u Hrvatskoj na službenoj web stranici. Lijek danas možete kupiti s popustom. Ograničena ponuda. Požuri!